Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Aardewerk kommen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Aardewerk kommen

Bent u iemand die de trends volgt of blijft u trouw aan uw eigen stijl? Wij hebben een zodanig ruim assortiment met aardewerk kommen dat er zeker iets voor u tussen zit! U zou zelfs een volledig aardewerk servies passend bij uw smaak kunnen bestellen in onze webshop. Onze aardewerk kommen zijn praktisch en multifunctioneel. Heeft u een feestje dan kunt u ze gebruiken om nootjes, olijven of chips in te serveren. Bij een diner dient u uw overheerlijke soep stijlvol op in een van onze aardewerk kommen.

Aardewerk kommen gekleurd

Of u nu houdt van pasteltinten of van aardewerk kommen die fel gekleurd zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Cookinglife! Wij hebben kommen van verschillende merken en in diverse formaten. Dat maakt de aankleding van uw tafel verfrissend. U kunt daarbij ook onze ronde borden gebruiken. Deze zijn eveneens verkrijgbaar in vele uiteenlopende kleuren. Wilt u aardewerk kommen die gekleurd zijn? Dan is de keuze aan u om deze harmonieus op elkaar af te stemmen of juist speels te laten contrasteren.

Aardewerk kommen kopen

Doordat wij een grote voorraad hebben hoeft u niet lang te wachten als u uw aardewerk kommen bij ons gaat kopen. Een feestje hoeft u dus niet weken van te voren te plannen. Met onze zorgvuldige verzending wordt u nog eens extra ontzorgd. Zo heeft u alle aandacht en energie over voor de voorbereidingen van een gezellig diner of feestje. Uw aardewerk kommen kopen bij Cookinglife is voordelig door onze scherpe prijzen!

Speciaal Geselecteerd