Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Aardewerk schaal

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Aardewerk schaal

Leef u uit met de styling van uw tafel met een aardewerk schaal van Cookinglife! In ons aanbod vindt u uiteenlopende stijlen, kleuren en prints. Met het formaat en de vorm kunt u ook alle kanten op bij ons. Geeft u een cocktailparty? Dan kunt u uw hapjes aanbieden op onze vrolijke schalen in de vorm van een ananas. Zelfs als het weer niet meewerkt zal de sfeer zomers bruisen! U vindt een aardewerk schaal voor elke gelegenheid bij Cookinglife.

Aardewerk schaal grijs

Wilt u graag eens wat anders dan zwart of wit? Een aardewerk schaal in grijs is een stijlvolle keuze! Het is een zachte basiskleur die goed te combineren valt met vele kleuren. Net als met een kleurrijk kinderservies uit ons uitgebreide assortiment. Uw kleine zal zich speciaal voelen met zijn eigen bordje! Dek uw tafel stijlvol en serveer de lekkerste gerechten op een aardewerk schaal in grijs. Bij ons heeft een ruime keuze en profiteert u van een snelle levering!

Aardewerk schaal oven

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak uw lasagne een dag van te voren en stop op de dag zelf de aardewerk schaal in de oven. Dit maakt een ovenschotel het perfecte gerecht om te serveren als u meerdere gasten ontvangt. In plaats van ploeteren in de keuken kunt u alle tijd en aandacht aan uw gasten besteden. Controleer van te voren of de aardewerk schaal in de oven kan. Als u geen duidelijkheid krijgt in de productspecificaties kunt u voor vragen altijd contact met ons opnemen!

Aardewerk schaal kopen

Bent u gek op koken? Bij Cookinglife vindt u alles voor koken en tafelen. Uw aardewerk schaal kopen kan eenvoudig in onze webshop of onze winkel in de Groningse binnenstad. Hier vindt u vele interessante merken. Zo heeft Gordon Ramsay niet alleen verstand van koken, hij heeft ook een stijlvol aardewerk servies ontworpen voor Royal Doulton. Een aardewerk schaal kopen bij Cookinglife is extra aantrekkelijk door onze scherpe prijzen!

Speciaal Geselecteerd