Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Afdruipmat

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Afdruipmat

Als u klaar bent met het wassen van uw vaat kunt u gebruik maken van een afdruipmat. Deze is gemaakt van rubber en is bestand tegen onder andere schoonmaakmiddelen,oliën, vetten en kokend water. Hierdoor is de afdruipmat ontzettend makkelijk schoon te maken zonder dat hij hierbij zijn stevigheid verliest. Doordat de afdruipmat diepe groeven heeft vangt de mat makkelijk water op en vestigt zich in de rand van de maat. Hierdoor kunt u het makkelijk afgieten in de gootsteen.

Afdruipmat Joseph Joseph

Een afdruipmat is een mat die u in uw gootsteen kunt leggen. Deze mat is een van de vele ideale keukenhulpjes om te gebruiken omdat hij weinig plek in beslag neemt. De afdruipmat van Joseph Joseph is er in verschillende formaten, zodat u voor elke vaat het juiste model in huis kunt halen. Cookinglife biedt veel verschillende producten aan waaronder ook spullen voor uw keukeninrichting! Bekijk snel ons gehele assortiment aan Joseph Joseph en u krijgt uw bestelling snel in huis!

Afdruipmat voordelen

Een pluspunt van een afdruipmat is dat hij ten opzichte van een een afdruiprek minder plek in beslag neemt omdat hij minder hoog is. Een hoogwaardige afdruipmat heeft vele voordelen. Ten opzichte van een afdruiprek neemt een mat minder ruimte in beslag. Daarnaast is de mat zeer flexibel en eenvoudig schoon te maken. U bestelt bij Cookinglife eenvoudig de gewenste afdruipmat. De voordelen zijn er genoeg! Cookinglife heeft een prachtige winkel in de binnenstad van Groningen waar wij een ruim assortiment aan producten verkopen!

Afdruipmat bestellen

Een afdruipmat mag niet missen als keukenhulpje in uw keuken. Daarom kunt u deze bestellen bij Cookinglife. Naast onze uitgebreide webshop hebben wij ook een fysieke winkel in de sfeervolle binnenstad van Groningen. U heeft bij ons een ruime keuze uit producten als u op zoek bent naar een goede keukeninrichting. Alle gewenste artikelen kunt u eenvoudig samen met uw afdruipmat bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw order zo snel mogelijk in huis hebt.

Afdruipmat metaal

De vuile vaat doen is vaak een klusje waar niet iedereen even veel zin in heeft. Dit verandert met het afdruiprek van metaal. Hiermee kunt u uw gewassen vaat aan de lucht laten drogen. Doordat het gemaakt is van metaal is hij makkelijker schoon te maken ten opzichte van een kunststof afdruiprek, omdat kalk makkelijker van metaal te verwijderen is. Cookinglife heeft een ruim assortiment waardoor er altijd een afdruiprek van metaal tussen zitten dat past bij uw wensen. Bestel bij ons snel en eenvoudig uw afdruiprek online dan zorgen wij voor een snelle levering!

Afdruiprek metaal met onderplaat

Om te voorkomen dat er kalk op het aanrechtblad terechtkomt, kunt u een afdruiprek van metaal met onderplaat gebruiken. De plaat vangt het water op, zodat dit niet opdroogt op het aanrecht. Hierdoor blijft uw keuken schoon en netjes. Een afdruiprek van metaal en andere materialen vindt u in het uitgebreide assortiment van Cookinglife. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten!

Afdruiprek metaal kopen

Naast afdruiprekken hebben wij nog vele andere handige artikelen voor uw keukeninrichting. Denk bijvoorbeeld aan stijlvol servies, of juist apparaten voor in uw keuken zoals een pastamachine. Op onze webshop kunt u een afdruiprek van metaal kopen maar wist u dat wij ook een fysieke winkel in de binnenstad van Groningen hebben? Hier vindt u nog veel meer artikelen die van interesse kunnen zijn!

Speciaal Geselecteerd