Afdruiprek metaal

Filter op:

Afdruiprek metaal

De vuile vaat doen is vaak een klusje waar niet iedereen even veel zin in heeft. Dit verandert met het afdruiprek van metaal. Hiermee kunt u uw gewassen vaat aan de lucht laten drogen. Doordat het gemaakt is van metaal is hij makkelijker schoon te maken ten opzichte van een kunststof afdruiprek, omdat kalk makkelijker van metaal te verwijderen is. Cookinglife heeft een ruim assortiment waardoor er altijd een afdruiprek van metaal tussen zitten dat past bij uw wensen. Bestel bij ons snel en eenvoudig uw afdruiprek online dan zorgen wij voor een snelle levering!

Afdruiprek metaal met onderplaat

Om te voorkomen dat er kalk op het aanrechtblad terechtkomt, kunt u een afdruiprek van metaal met onderplaat gebruiken. De plaat vangt het water op, zodat dit niet opdroogt op het aanrecht. Hierdoor blijft uw keuken schoon en netjes. Een afdruiprek van metaal en andere materialen vindt u in het uitgebreide assortiment van Cookinglife. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten!

Afdruiprek metaal kopen

Naast afdruiprekken hebben wij nog vele andere handige artikelen voor uw keukeninrichting. Denk bijvoorbeeld aan stijlvol servies, of juist apparaten voor in uw keuken zoals een pastamachine. Op onze webshop kunt u een afdruiprek van metaal kopen maar wist u dat wij ook een fysieke winkel in de binnenstad van Groningen hebben? Hier vindt u nog veel meer artikelen die van interesse kunnen zijn!