Afdruiprek

Droogt u uw vaat nog af? Verspil geen tijd meer aan afdrogen en gebruik een handige afdruiprek van Cookinglife.nl. Met behulp van een afdruiprek worden uw pannen en servies vanzelf droog, zonder dat u daar iets aan hoeft te doen. 

Filter op:

Afdruiprek

Afwassen en afdrogen zijn niet de leukste karweitjes om te doen. Om het afwassen en afdrogen sneller, eenvoudiger en dus leuker te maken, kiest u voor een handige afdruiprek van Cookinglife.nl. Met een afdruiprek kunt u er voor kiezen om de vaat voor een groot deel af te laten druipen om het vervolgens helemaal te drogen een theedoek. Of u laat het de vaat helemaal opdrogen en gaat ondertussen iets leuks ondernemen.

RVS afdruiprek

De afwas moet elke dag gedaan worden en daarom mag een afdruiprek best gezien worden. In onze collectie vindt u diverse afdruiprekken, waaronder de RVS afdruiprek. Het zilverkleurige RVS afdruiprek zorgt voor een nette keuken en heeft een elegante uitstraling. Na gebruik klapt u het RVS afdruiprek weer in voor een opgeruimd aanrecht.

Afdruiprek rond

Een echte eyecatcher in de keuken is het ronde afdruiprek van Chef N. Hier komen gebruikersgemak een uniek design samen. Het ronde afdruiprek neemt nauwelijks ruimte in. Daarnaast kunt u het afdruiprek indelen zoals u wilt, aan de hand van welk servies u als eerst afgewassen hebt. Met behulp van het afsluitbare tuitje, kunt u het water afgieten wanneer het u uitkomt.

Afdruiprekken

In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment afdruiprekken in diverse uitvoeringen. Met de praktische Joseph Joseph afdruiprekken haalt u kwaliteit en design in huis. Past hout beter in uw keukeninterieur? Houten afdruiprekken hebben niet alleen een warme uitstraling, maar zijn ook gemakkelijk in te klappen zodat u ruimte bespaart op uw werkblad. Bekijk onze ruime collectie en bestel vandaag nog een afdruiprek online!