Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alessi Percolator

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Alessi Percolator

Met de Alessi percolator zet u op een klassieke manier uw koffie. Uw koffie veel beter smaken met een Alessi Percolator. Alle percolators zijn ontworpen door verschillende designers uit Italië zoals Aldo Rossi en Michele De Lucchi. Sommige percolators van Alessi hebben zelfs prijzen gewonnen en zijn tentoongesteld in het MoMa museum te New York. Diverse Alessi percolators hebben ook een unieke relatie met de architectuur.

Alessi Percolator Cafetière

Wilt u milieubewust zijn? Kies dan een van de Alessi percolators Cafetière. Deze percolators zijn milieubewust omdat er geen filters, capules etc nodig zijn. Het enige wat u hierbij nodig heeft is kokend water en gemalen koffie. In de Percolator Cafetière is het ook mogelijk om thee te maken.

Alessi Percolator kopen

Als u een percolator van Alessi wilt kopen dan bent u bij Cookinglife op het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod van percolators. U heeft de keuze uit verschillende typen, maten en kleuren. Elke Alessi percolator is gemaakt door een designer dus uniek zijn de Alessi percolators zeker! U betaalt bij ons veilig via IDeal of Afterpay. Neem gerust een kijkje bij onze hele collectie percolators.