Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alfi Isomug

1 producten

Alfi Isomug

Het handigste van Alfi kun jij ervaren met de Alfi Isomug! Ben jij op weg met de fiets of in de auto? De Alfi Isomug maakt elke reisgelegenheid plezierig doordat jij je koffie gewoon mee kunt nemen. Zo kun je in de middag je drankje opdrinken zonder dat het is afgekoeld! Met een inhoud van 35 cl voorziet de Alfi Isomug je tijdens de koffiepauze van bijvoorbeeld een warme kop thee - dat kan op werk, tijdens een wandeling in het bos of met een andere warme drank natuurlijk.

Alfi Isomug thermosbeker

Maak het jezelf makkelijk met de Alfi Isomug thermosbeker. De inhoud van de Alfi Isomug thermosbeker blijft 4 uur lang warm en koude dranken blijven zelfs 8 uur lang gekoeld. Zo kun je kiezen uit frisdrank, koffie, water, thee of chocolademelk. Dit kan allemaal mee naar werk of elders! Voor nog betere isolatie van het drinken kun je ook eens kijken bij het overige aanbod van thermoskannen. Er zijn meer isolerende producten van dit merk zoals de Alfi thermoskannen. Bestel vandaag nog een Alfi Isomug thermosbeker bij Cookinglife!

Alfi Isomug Inox

De simpele drukknop bovenop de Alfi Isomug Inox zorgt dat het eenvoudig wordt om snel iets te kunnen drinken zonder een tuit van de beker naar de mond toe te hoeven draaien. Daarbij kan de ronde beker van alle kanten worden vastgehouden. Deze variant van de Alfi Isomug is ook verkrijgbaar in zwart. De Alfi Isomug Inox is een favoriet door het simpele ontwerp dat bijdraagt aan een snelle levensstijl. Voor het meenemen van grotere hoeveelheden drinken kun je ook een kijken bij de Alfi thermosflessen. In het assortiment van Cookinglife vind je allerlei mooie exemplaren. Bestel vandaag nog een Alfi Isomug Inox en neem je vriend of vriendin mee uit fietsen. Zo kun je elkaar verrassen met warm gehouden koffie of thee!

Terug naar boven