×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alfi IsoTherm

6 producten

Alfi IsoTherm

Drinken meenemen voor onderweg of op reis wordt nog gemakkelijker met de Alfi IsoTherm fles. Bij Cookinglife is de thermosfles verkrijgbaar in tien verschillende uitvoeringen en de fles is vaatwasserbestendig! De dubbele wand isoleert het drinken binnen de Alfi IsoTherm. Je hoeft met deze thermoskan voor onderweg geen bekertje mee te nemen. Dat komt omdat de draaidop zelf een ingebouwde beker is en heel goed kan worden gebruikt om uit te drinken!

Alfi IsoTherm thermosfles

De Alfi IsoTherm thermosfles is goud waard als je iets warms wilt drinken terwijl je met de fiets of auto weg bent! De isolerende fles met bekerdop is verkrijgbaar in liter formaten en 500 of 750 ml uitvoeringen met verschillende kleuren. De Alfi IsoTherm thermosfles is onmisbaar tijdens een lange trip of een mooie wandeling door het bos of in de sneeuw. Zo herinnert Alfi ons op bijzondere en soms onvoorziene momenten hoe lekker een warme kop thee, koffie of chocolademelk kan zijn.

Alfi IsoTherm Eco

Als je de kwaliteiten van de Alfi thermoskannen wilt combineren met reizen, is de Alfi IsoTherm Eco de beste keus die je kunt maken! De fles draagt bij aan je actieve levensstijl. Dat doet de Alfi Isomug ook voor het meenemen van kleinere hoeveelheden drinken. Deze goed geïsoleerde fles met zeer fraai ontwerp is beschikbaar in de heldere basiskleuren rood, geel, blauw, zwart en wit! Als je veel van huis bent bestel dan vandaag nog een exemplaar van de Alfi IsoTherm Eco bij Cookinglife of bekijk ons overige aanbod van thermoskannen!

Terug naar boven