Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alfi koeltas

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Alfi koeltas

Vanaf nu hoef je je zich geen zorgen meer te maken over opgewarmde etenswaren die bederven. Je hebt de hele dag een frisse versnapering bij de hand met de Alfi koeltas. Dankzij deze handige tas is het conserveren van voedingsmiddelen een stuk makkelijker geworden! Houd je drinken, broodjes en fruit de hele dag koel met de Alfi Koeltas Al meer dan honderd jaar produceert het Duitse merk Alfi diverse isolerende producten. Staat er binnenkort een picknick gepland in je agenda? Neem eenvoudig alles mee in de Alfi Koeltas!

Alfi koeltas IsoBag

Wat deze tas zo bijzonder is het lichte gewicht en de gevoeren handgrepen! De Alfi koeltas Isobag maakt het dragen van je boodschappen zeer eenvoudig. De tas biedt comfort. De koeltas is heeft een 2 in 1 functie waardoor er aanzienlijk veel mogelijkheden zijn. De Alfi koeltas Isobag is een isolerende boodschappentas die je aankopen heerlijk koel en fris houdt. Doordat de koeltas van hoogwaardige kwaliteit is en slijtvast kunt je de tas niet alleen als koeltas gebruiken, maar ook als boodschappentas. Hoogwaardige kwaliteit en slijtvast polyester zorgen ervoor dat je extra lang kan genieten van je nieuwe aanwinst. Veilig een overvolle tas transporten is geen moeite meer met de Alfi koeltas IsoBag!

Alfi koeltas kopen

Je kunt bij Cookinglife snel en eenvoudig de scheurbestendige Alfi koeltas online kopen. Begint het bij je al te kriebelen wanneer je aan een picknick denkt? Shop direct deze geweldige tas en kies uit meer dan vijf kleuren! Bewaar je etenswaren in vershoudbakjes om nog langer te kunnen genieten van een knapperige salade of een belegd broodje. Maak de lunch compleet met een heerlijke kop koffie of thee. Deze neem je handig mee in een van de dubbelwandige Alfi thermosflessen. Bekijk ons volledige aanbod met producten van het beroemde Duitse merk Alfi.