Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alfi Kugel

6 producten

Alfi Kugel

Voorzie jouw keuken of huiskamer van de moderne en tijdloze uitstraling van de Alfi Kugel. Het ronde design van de Deense ontwerper Ole Palsby draagt bij aan de pracht van jouw servies. Ook helpt Alfi Kugel met het behouden van de temperaturen. Pas na 12 of 24 uur of na het opschenken van de drank zal de temperatuur van je drank stijgen of dalen. Dit gebeurt dankzij de vacuüm uitvoering van de bolvormige thermoskan! Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de Alfi thermoskan Kugel? Jij bent bij ons aan het juiste adres: Plaats direct je bestelling bij Cookinglife en profiteer van onze snelle levering!

Alfi Kugel wit

Door de optimale isolatie van Alfi Kugel in witte uitvoering worden de aroma's van jouw koffie, thee, chocolademelk of andere warme drank behouden. Van meer dan twaalf uitvoeringen die Cookinglife aanbiedt is de Alfi Kugel wit beschikbaar met glanzende, metalen en matte textuur. De draaidop in de vorm van een slot is een subtiele reminder naar het indrukwekkende temperatuur- en smaakbehoud van de Alfi Kugel thermoskan! Dit geldt ook voor de Alfi Dan uitvoering. Je kunt online bestellen bij Cookinglife en je hebt razendsnel een exemplaar in huis!

Alfi Kugel thermoskan

Het waanzinnig sterke ontwerp van Palsby maakt de Alfi Kugel thermoskan tot één van de meest bijzondere kannen in zijn soort. Maak van jouw koffiepauze een bijzondere ervaring door dit indrukwekkende ontwerp waarbij men heeft gelet op het isoleren van de inhoud. Je bestelt heel gemakkelijk een Alfi thermoskan bij Cookinglife. Alfi produceert modern, functioneel en duurzaam. De Alfi Kugel thermoskan is daar een perfect voorbeeld van.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews