Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Alfi theekan

22 producten

Alfi theekan

Als je voor een Alfi theekan kiest, heb je keuzemogelijkheid uit talloze maten, kleuren en texturen. Alfi maakt het voor jou een genot om thee te schenken voor gasten, familie of jezelf. Het temperatuurbehoud van de theekannen is geoptimaliseerd en het is mogelijk dranken 12 uur lang warm te houden! Voor gekoelde dranken geldt dat de temperatuur de gehele dag bewaard blijft. Geniet van de smaak en aroma’s die door het vacuüm binnenglas worden geconserveerd.

Alfi theekan Juwel

Thee drinken wij al eeuwenlang en de Alfi theekan Juwel benadrukt dat bijzondere feit! Het sierlijke design nodigt uit om een lekkere pot thee te zetten voor vrienden, familie of gewoon voor jezelf! De Alfi theekan Juwel biedt de mogelijk om je thee of koffie urenlang warm te houden. Dit kan dankzij het isolatiemateriaal waarmee de kan is gebouwd. Het model is beschikbaar in de kleuren zilver, grijs, zwart en spacegrijs. Bestel voordelig een exemplaar bij Cookinglife!

Alfi theekan Kugel

Kies voor Alfi Kugel als jij design, gebruiksgemak en een vertrouwd gevoel in kantoor of huis wilt combineren. Het is mogelijk om bijna een liter op te schenken met het vriendelijke en toch strakke ontwerp van de Alfi Kugel thermoskan. Je kunt kiezen uit de texturen mat, glans (metaal), roestvrij staal of een kunststof in deze serie. De Alfi Kugel is een bal-vormige kan die jouw drinken isoleert en schenkt een totale inhoud voor gemiddeld vier personen. Maak je huis zo stijlvol en nog gezelliger! Bestel voordelig een exemplaar bij Cookinglife of bekijk de overige Alfi thermoskannen!

Alfi theekan Gusto

De Alfi theekan Gusto houdt je drinken 12 uur lang warm! Denk eventueel aan chocolademelk, koffie of een andere warme drank. Koude dranken blijven in de theekan zelfs de hele dag koel. Het ontwerp van de serie is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kies je eenvoudig een model bij Cookinglife dat volledig bij je interieur past! Maak gebruik van onze levering en bestel vandaag nog je favoriete exemplaar. De Alfi Gusto theekan verrast, houdt warm en siert de huiskamer!

Terug naar boven