Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Amefa Martin

14 producten

Amefa Martin

Zoekt u een strak bestek zonder tierlantijntjes? Wilt u een eenvoudig bestek, maar wel van goede kwaliteit? Dan is de serie Amefa Martin iets voor u! De bestekserie van Amefa Martin oogt strak en stijlvol door het gladde design. Versieringen op het handvat zijn er niet. Het bestek van Amefa Martin is gemaakt van zogenaamd 18/10 roestvrijstaal en heeft een dikte van 3.0 mm. Door het gewicht en de dikte van het bestek ligt het prettig in de hand.

Amefa Martin bestek

Op Cookinglife vindt u de essentiële onderdelen van een bestek: mes, vork, lepel en koffielepel. U kunt dus van het Amefa Martin bestek bestellen wat u nodig hebt, zonder dat u onderdelen hoeft te kopen die ongebruikt in de lade blijven liggen. Het bestek van Amefa Martin is van roestvrij en gaat dus wel even mee. Bovendien is het makkelijk te reinigen: het mag in de vaatwasser.

Amefa Martin kopen

Hebt u al een bestekserie maar zou u die graag nog wat aanvullen, dan kunt u ook een paar onderdelen van het bestek van Amefa Martin kopen. Door het eenvoudige design is deze serie goed met andere series te combineren.
Zoekt u misschien meer versiering op uw bestek? Kijk dan eens bij onze andere bestekseries. De Amefa Austin bijvoorbeeld heeft een traditionele look en de Amefa Palmon is strak maar subtiel versierd.

Terug naar boven