Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Amefa Oxford

8 producten

Amefa Oxford

Modern en klassiek komen samen in het Amefa Oxford bestek! De vormen zijn zo universeel dat ze zowel de traditionele als de meer hedendaagse personen onder ons zullen aanspreken. Alle producten zijn vervaardigd van 18/10 roestvrijstaal en geschikt voor in de vaatwasmachine.

Amefa Oxford bestek

Organiseert u een gelegenheid met een rijk en gevarieerd menu? Voor alle etenswaren biedt het Amefa Oxford bestek een uitkomst. Bovendien maakt het tijdloze design het gebruik ervan geschikt voor elke situatie, zowel een deftig diner als een snelle hap tussendoor. Cookinglife biedt u een breed assortiment aan losse producten, waaronder:

Amefa Oxford bestekset

Ook complete Amefa Oxford besteksets vindt u op Cookinglife. Als u van één product meerdere exemplaren nodig heeft, kunt u die op Cookinglife in één keer aanschaffen. Bijvoorbeeld de Amefa Tafelmes Oxford 12-delig set, met twaalf stuks tafelmessen van hoge kwaliteit. Wilt u meerdere sets van een compleet bestek, bestaande uit mes, vork, lepel en koffielepeltje? Bekijk dan de Amefa bestekset Oxford 24-delig.

Terug naar boven