Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Amefa Scandinave

6 producten

Amefa Scandinave

Waarom franjes en frutsels als het ook gewoon heel simpel kan? Het Amefa Scandinave bestek is zeer rechttoe-rechtaan als het gaat om het design maar is daarom niet minder betrouwbaar! Het eenvoudige ontwerp en de afgeronde vormen zorgen ervoor dat het prettig in de hand ligt. Het Amefa Scandinave bestek is vervaardigd uit roestvrijstaal.

Amefa Scandinave bestek

Wie kan beter bepalen wat u nodig heeft dan u zelf? Het Amefa Scandinave bestek bevat producten voor elke situatie. Met bijvoorbeeld de Amefa Scandinave Gebaksvork maakt u van elk feest een, eh… tja, een feest! En als u daarbij koffie serveert vindt u bij ons de Amefa Scandinave Koffielepel. Ook tafelbestek is tussen de Amefa Scandinave producten te vinden, voor een prachtig gedekte tafel!

Amefa Scandinave kopen?

Via Cookinglife kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling plaatsen. Selecteer uw gewenste betaaloptie, met keuze uit onder andere PayPal, iDeal en MasterCard. Ook achteraf betalen is mogelijk met Afterpay. Over grotere bestellingen betaalt u in sommige gevallen bovendien geen verzendkosten. Dus doe uzelf of anderen een plezier met Amefa Scandinave en bestel nu!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 11.013 reviews