Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection Cordo

8 producten

ASA Selection Cordo

De ASA Cordo collectie is een moderne collectie bestaande uit espresso- en koffiekopjes. De collectie kenmerkt zich door het unieke design van elk kopje. De Cordo collectie bestaat uit verschillende aardekleuren en is makkelijk met elkaar te combineren. Het patroon van de kopjes geeft een monderne en stoere look!

Espresso kopjes

De espresso kopjes van de Cordo collectie zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Net als dat de koffie in de espresso kopjes van goed kwaliteit moet zijn, is eveneens het espresso kopje zelf heel belangrijk. De espresso kopjes van de Cordo collectie liggen lekker in de hand en hebben een mooi design. Deze espresso kopjes maken uw ochtend een stuk leuker en laten u de dag een stuk fijner beginnen!

Koffiekopjes

De koffiekopjes van de Cordo collectie zijn ook verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Om uw ochtend een stuk plezieriger te maken en u de dag een stuk fijner te laten beginnen is lekkere koffie en een mooi koffiekopje van essentieel belang. De koffiekopjes van deze collectie kunnen zeker helpen de dag een stuk prettiger te beginnen!

Benieuwd naar de andere collecties van ASA Selection, of het andere aanbod espressokopjes en koffiekopjes? Neem eens een kijkje in het aanbod van Cookinglife!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 11.397 reviews