Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Ashleigh & Burwood

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

152 producten:

Ashleigh & Burwood

Sinds 1993 delen vader en zoon, John en Andrew Nettleton, een passie voor geuren. Samen besloten zij een Engels boetiekje te beginnen die zich zou focussen op geur, luchtzuiverheid, kwaliteit en creativiteit. De productie van de geuren begon aan de keukentafel, het gehele gezin hielp mee. Echter hadden ze nog een naam nodig voor hun kleine boetiekje. Met het idee dat ze het Engelse erfgoed graag wilden eren, kwamen ze uit bij landgoederen bij hun ouderlijk huis genaamd: Ashleigh en Burwood. Deze landgoederen deed de heren denken aan hun fijne jeugd. Het huidige hoofdkantoor ligt nog steeds in de buurt van het ouderlijk huis, en dus de landgoederen. 

Ashleigh & Burwood lamp

Inmiddels zijn de heren vertrokken van de keukentafel en is hun bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in geurlampen in het Verenigd Koninkrijk. De jaren hebben ze goed gedaan, ze creëren inmiddels hoge kwaliteit huisgeuren, die ook nog eens luchtzuiverend zijn. Geurlampen zijn de populairste producten van Ashleigh & Burwood. Deze producten verspreiden niet alleen een heerlijke geur door je huis, ze helpen ook effectief tegen het verminderen van huishoudelijke luchtverontreinigende stoffen, waaronder bacteriën, schimmelsporen en huisstofmijt. 

Ashleigh & Burwood geurolie

De geuroliën van Ashleigh & burwood zijn makkelijk te vervangen. Inmiddels zijn er meerdere collecties en ontzettend veel geuren, voor ieder wat wils. De geuroliën worden in de geurbranders gedaan door middel van een trechter. Het is mogelijk om de geuren te combineren en je eigen unieke geur te creëren. De geuren verschillen van licht tot zwaar, en hebben een bereik van ongeveer 16m2. 

Ashleigh & Burwood gebruiksaanwijzing

Zorg er voor dat de geurbrander altijd op een vlakke ondergrond staat. Vervolgens verwijder je de dop en steen/lont. Nu kan je de lamp voor twee derde vullen met een geurolie naar keus. De lont kan terug worden geplaatst op het flesje en deze laat je voor 30 tot 40 minuten intrekken met olie. Vervolgens steek je de lont aan voor 2 minuten, langer is echt niet nodig! Blaas de vlam uit, plaats de sierdop op de lamp en laat de lamp zijn geur verspreiden. Je ziet dat de lamp werkt doordat het steentje is gaan gloeien. Na 40 minuten kun je de steen laten doven. Dit doe je door de sier dop eraf te halen, pas wel op, deze is erg heet! Vervang de sier dop met de andere dop, de lamp krijgt nu geen zuurstof meer waardoor hij zal doven.  

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews