Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bakbonen

Bakbonen worden in de keuken veel gebruikt bij het bakken van taartbodems. De bonen zorgen ervoor dat het deeg voor de bodem van uw taart niet rijst. Op deze manier maakt u eenvoudig een gevulde taart of quiche.

Nieuwste producten:

5 producten:

Bakbonen

Bent u er inmiddels achter dat u blindbakken gewoon met open ogen doet? Met de bakbonen van Cookinglife bakt u altijd een gelijkmatige bodem voor uw favoriete taarten.  

Blindbakbonen

Blindbakbonen zijn bakbonen waarmee u blindbakt. Blindbakken houdt in dat u taartdeeg bakt dat niet mag rijzen. Allereerst wordt het deeg in de taartvorm gevouwen. Vervolgens prikt u wat gaatjes in het deeg en bedekt u het met een ruime hoeveelheid bakpapier. Daarna vult u de vorm tot de rand met de bakbonen en bakt u de taartbodem volgens recept.

Keramische bakbonen

Voor het blindbakken kunt u keramische bakbonen gebruiken. Keramische bakbonen zijn speciaal ontworpen voor het blindbakken en zorgen voor een  knapperige en gelijkmatige taartbodem. Keramische bakbonen geven geen geur af en zijn herbruikbaar.

Bakbonen kopen

De bodem voor een heerlijke quiche, vlaai en tarte tatin, bakt u eenvoudig met de bakbonen van Cookinglife.nl. Bestel hier uw bakbonen voor het blindbakken van taartbodems en profiteer van onze scherpe prijzen. Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. 
 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews