×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BBQ Sale

Het verschil tussen direct en indirect barbecueën weten? Lees de onderstaande tips!

6 producten

BBQ Sale

Er zijn diverse manieren om te barbecueën, dit is afhankelijk van het product dat u wilt gaan bereiden. Op een houtskool barbecue kunt u diverse tools gebruiken om het uzelf gemakkelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barbecuespiesen, grillroosters, pizzastenen of barbecuepannen. Barbecueën kan tegenwoordig in iedere omgeving: met een houtskool barbecue of met een van onze andere typen barbecues. Zo vindt u bij ons een compacte tafel BBQ voor op het balkon of mee naar het strand. Een gas BBQ zou mooi passen als buitenkeuken en ook hiervoor heeft Cookinglife diverse uitbreidingsmogelijkheden. 

Direct barbecueën met de houtskool barbecue

Direct barbecueën is de methode die gebruikt wordt om het eten direct boven de briketten te barbecueën. Met een houtskool barbecue tafelmodel gaat dit heel gemakkelijk:
Barbecue met een gesloten deksel en draai het eten halverwege het barbecueën om met één van de handige BBQ tools. Bijvoorbeeld een barbecuetang, hamburgerspatel of pincettang. Wanneer u barbecuet met gesloten deksel, zorgt dat voor een gelijkmatige warmte en voor het behoud van het natuurlijke aroma van de te bereiden producten. De directe barbecue methode is uitermate geschikt voor het bereiden van o.a. worstjes, koteletjes, spiesjes, maiskolven en andere groente. Eigenlijk voor alles wat minder dan 25 minuten nodig heeft om gaar te worden. Met het houtskool barbecue tafelmodel kunt u deze methode op uw gemak uitproberen!

Indirect barbecueën met de houtskool barbecue 

Indirect barbecueën kunt u het beste vergelijken met roosteren. De briketten worden aan beide kanten van de barbecue geplaatst met daartussen een aluminium bakje gevuld met water. Door het deksel van de barbecue te sluiten, stijgt de warmte op en weerkaatst deze gelijkmatig overal rondom het te breiden eten, net als in een oven. De barbecue doet nu het werk en u kunt zelf ondertussen gaan genieten van het gezelschap en natuurlijk het lekkere eten. Indirect barbecueën wordt toegepast bij grote stukken vlees zoals ham, rollade, ribbetjes, heel gevogelte en vissen. U kunt bij Cookinglife een houtskool barbecue kopen, maar ook allerlei benodigdheden voor de barbecue zoals BBQ briketten. U bestelt heel gemakkelijk online en laat uw nieuwe aanwinst dan thuisbezorgen.

Terug naar boven