×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Barista & Co

2 producten

Barista & Co

Het Nederlandse koffiemerk Barista & Co is één van de populairste merken in de markt op het gebied van koffie. Het merk ontwerpt de mooiste en beste accessoires om thuis de heerlijkste handgemaakte koffie te krijgen. De producten van Barista & Co komen uit in rijke kleuren en zijn zowel in de klassieke als de moderne omgeving toepasbaar.

Barista & Co Cafetieres

Wat is er nou fijner dan een eigen handgemaakte kop koffie? Onze Barista & Co cafetieres zijn perfect om een heerlijke kop koffie te maken. De cafetieres hebben een glazen plunger welke is gemaakt van supersterk borosilicaatglas. Deze reserve glazen zijn ook los te verkrijgen in onze webshop. De cafetieres zijn verkrijgbaar in 3- en 8-kops in de kleuren electric steel en midnight gold.

Indien u graag een cappuccino of latte macchiato drinkt is melkschuim natuurlijk onmisbaar. Met de Barista & Co melkopschuimers kunt u na het zetten van uw favoriete koffie het melkschuim toevoegen. Ook is er de mogelijkheid om warm melkschuim te maken. Zet hiervoor de melkopschuimer zonder de bovenkant in de magnetron.

Barista & Co Cacaostrooiers

Wilt u uw favoriete koffie compleet maken met een vleugje cacaopoeder? De Barista & Co cacaostrooiers strooien de perfecte hoeveelheid cacao gedoseerd in uw koffie. Hierdoor gebruikt u nooit te veel cacaopoeder in één keer. De strooiers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder goud, zilver, koper en zwart. Nog niet alles compleet? Voor cacaopoeder en cappuccino sjablonen kunt u ook terecht bij ons aanbod cacaostrooiers op Cookinglife!

Terug naar boven