×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BBQ Rub All Purpose

Lets Go BBQ   1 Productreview

Adviesprijs 10,95 8,50

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
sale
Adviesprijs 10,95 8,50

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Lets Go BBQ Rub All Purpose

BBQ Rub All Purpose

10,95 8,50

BBQ Rub All Purpose

Brengt extra smaak aan vlees/vis

Een grote en kleine opening in de deksel

Voegt geen vocht toe aan het vlees/vis

Combineer en bespaar tot € 3,00

Bespaar € 2,00

BBQ Rub All Purpose + BBQ Rub Fish

Lets Go BBQ Rub All Purpose+Lets Go BBQ Rub Fish
Op voorraad
19,4517,45
Bespaar € 3,00

BBQ Rub All Purpose + BBQ Rub Fish + BBQ Rub Steak

Lets Go BBQ Rub All Purpose+Lets Go BBQ Rub Fish+Lets Go BBQ Rub Steak
Op voorraad
31,4028,40

Kenmerken BBQ Rub All Purpose

Specificaties
Merk Lets Go BBQ
Artikelnummer CL.112706
Materiaal Kruiden
Toon alle 3 specificaties
Specificaties
Merk Lets Go BBQ
Materiaal Kruiden
Productinformatie
Artikelnummer CL.112706

Productomschrijving BBQ Rub All Purpose

Hoe werkt een Dry Rub?

Het zout wat in de rub zit onttrekt vocht aan het vlees/vis. Na enkele minuten wordt de dry rub laag op het vlees/vis vochtig. Hierdoor lossen de ingrediënten op in het vlees/vis, het lijkt dan net alsof er een saus laagje op het vlees/vis ligt. Na ongeveer 45 minuten zal het vlees/vis weer vocht opnemen. Hierdoor blijven de kruiden en specerijen achter op het vlees/vis.

Een dry rub voegt geen vocht toe aan het vlees/vis omdat het geen zuur bevat. Een natte marinade bevat dit bijvoorbeeld wel en breekt hiermee bindweefsel af. Omdat dit bij een dry rub niet gebeurt blijft de structuur veel beter behouden en behoud je die lekker ‘bite’ van het vlees/vis.

Hoe gebruik je een Dry Rub?

  1. Maak het vlees/vis schoon
  2. Strooi de dry rub op beide kanten van het vlees/vis en zorg ervoor dat het goed verdeeld is.
  3. Wrijf of druk de kruiden in het vlees/vis
  4. Om je koelkast schoon te houden raden wij het aan om het vlees/vis in te wikkelen in keukenfolie, ook blijft de rub dan beter zitten.
  5. Laat de rub minimaal een uur intrekken, dit is meestal voldoende, echter hoe groter het stuk vlees/vis is hoe langer de dry rub nodig heeft om in te trekken.
  6. Haal het vlees/vis uit de koelkast en warm het op! Let op: Zet het vuur niet te hoog, hiermee verbrandt je het vlees/vis en ook de kruiden van de dry rub.

Wat zit in de BBQ Rub All Purpose?

Ingrediënten: Kruiden (Paprika, knoflook, ui, peper, mosterzaad, kruiden), tafelzout, suiker, rietsuiker

Voedingswaarde informatie: 100g Energie (Kj, Kcal) 1287/306 Vet (g) 5,9 Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,0 Koolhydraten (g) 48,6 Daarvan suikers (g) 43,4 Eiwit (g) 8,9 Zout (g) 16,8

Lets Go BBQ Rub Kopen?

Ben je nog op zoek naar andere accessoires voor jouw barbecue? Je kan altijd verder kijken tussen de onze categorie BBQ Toebehoren of onze categorie Sareva Kitchen Tools.  

1 Productreview over BBQ Rub All Purpose

5/5

Vragen over en antwoorden BBQ Rub All Purpose

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heeft u zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel uw vraag

Bekijk ook