×
10% korting met kortingscode 'MOEDERDAG21" (bestelling > €40,-)
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BBQ Rub Steak

Lets Go BBQ   1 Productreview

11,95

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 21 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
11,95

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 21 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Lets Go BBQ Rub Steak

BBQ Rub Steak

11,95

BBQ Rub Steak

Brengt extra smaak aan vlees

Een grote en kleine opening in de deksel

Voegt geen vocht toe aan het vlees

Combineer en bespaar tot € 3,00

Bespaar € 2,00

BBQ Rub Steak + BBQ Rub Fish

Lets Go BBQ Rub Steak+Lets Go BBQ Rub Fish
Op voorraad
22,9020,90
Bespaar € 3,00

BBQ Rub Steak + BBQ Rub Fish + BBQ Rub All Purpose

Lets Go BBQ Rub Steak+Lets Go BBQ Rub Fish+Lets Go BBQ Rub All Purpose
Op voorraad
31,4028,40

Kenmerken BBQ Rub Steak

Specificaties
Merk Lets Go BBQ
Materiaal Kruiden
Artikelnummer CL.112696
Toon alle 3 specificaties
Algemeen
Merk Lets Go BBQ
Vormgeving en materiaal
Materiaal Kruiden
Overige
Artikelnummer CL.112696

Productomschrijving BBQ Rub Steak

Hoe werkt een Dry Rub?

Het zout wat in de rub zit onttrekt vocht aan het vlees. Na enkele minuten wordt de dry rub laag op het vlees vochtig. Hierdoor lossen de ingrediënten op in het vlees, het lijkt dan net alsof er een saus laagje op het vlees ligt. Na ongeveer 45 minuten zal het vlees weer vocht opnemen. Hierdoor blijven de kruiden en specerijen achter op het vlees.

Een dry rub voegt geen vocht toe aan het vlees omdat het geen zuur bevat. Een natte marinade bevat dit bijvoorbeeld wel en breekt hiermee bindweefsel af. Omdat dit bij een dry rub niet gebeurt blijft de structuur veel beter behouden en behoud je die lekker ‘bite’ van het vlees.

Hoe gebruik je een Dry Rub?

  1. Maak het vlees schoon
  2. Strooi de dry rub op beide kanten van het vlees en zorg ervoor dat het goed verdeeld is.
  3. Wrijf of druk de kruiden in het vlees
  4. Om je koelkast schoon te houden raden wij het aan om het vlees in te wikkelen in keukenfolie, ook blijft de rub dan beter zitten.
  5. Laat de rub minimaal een uur intrekken, dit is meestal voldoende, echter hoe groter het stuk vlees is hoe langer de dry rub nodig heeft om in te trekken.
  6. Haal het vlees uit de koelkast en warm het op! Let op: Zet het vuur niet te hoog, hiermee verbrandt je het vlees en ook de kruiden van de dry rub.

Wat zit in de BBQ Rub Steak?

Ingrediënten: Kruiden (Peper, paprika, kruiden) en zeezout

Voedingswaarde informatie: 100g Energie (Kj, Kcal) 958/228 Vet (g) 4,4 Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,8 Koolhydraten (g) 34,9 Daarvan suikers (g) 32,6 Eiwit (g) 7,6 Zout (g) 29,5

Lets Go BBQ Rub Kopen?

Ben je nog op zoek naar andere accessoires voor jouw barbecue? Je kan altijd verder kijken tussen de onze categorie BBQ Toebehoren of onze categorie Sareva Kitchen Tools.  

1 Productreview over BBQ Rub Steak

4/5

Vragen over en antwoorden BBQ Rub Steak

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag

Bekijk ook