Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Belgische bierglazen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Belgische bierglazen

Bij het drinken van bier hoort een goed bierglas! Daarom vindt u hier de beste en meest speciale bierglazen in ons assortiment. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van Belgische bierglazen. Bij ons vindt u onder andere biermerken als Palm, Hoegaarden, La Chouffe en Duvel. Er zijn verschillende soorten bierglazen te vinden, waardoor u uw favoriete type bier kunt combineren met het perfecte bierglas.

Soorten Belgische bierglazen

Als u van Belgisch speciaalbier houdt, schenkt u uw biertje in bijpassende Belgische bierglazen! Deze hebben een speciale vorm waardoor het bier gemakkelijker geschonken kan worden en de smaak beter tot zijn recht komt. Elke biersoort heeft een eigen smaaksensatie, die u met een goed glas bij het biertje versterkt. Met de juiste belgische bierglazen kunt u optimaal genieten zoals de brouwer het heeft bedoeld.

Belgische speciaal bierglazen

Bij Cookinglife vindt u een ruim assortiment Belgische speciaal bierglazen. Elk merk bierglazen heeft glazen in een ander design. Zo heeft het ronde fruitbierglas van Liefmans de contouren van een brede tulp, zodat de fruitig-frisse smaaksensatie zich volop kunnen ontwikkelen. Onder de Belgische bierglazen is het glas van kwak de meest opvallende verschijning. Het doet meer denken aan een laboratorium glas. De stijlvolle houder versterkt de indruk dat er een bijzonder brouwsel wordt geschonken. Cookinglife heeft Belgische bierglazen van verschillende biermerken, los of als set van 6! U maakt gemakkelijk een keuze in onze webshop!

Belgische bierglazen kopen

Wilt u belgische bierglazen kopen? Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres! Bent u een echte liefhebber van Leffe of La Chouffe? Maakt niet uit, wij hebben geschikte bierglazen voor de meest bijzondere speciaalbieren die België rijk is. Zo kunt u als bierliefhebber en verzamelaar uw persoonlijke collectie samenstellen en drinkt u elk speciaalbier zoals het hoort! Belgische bierglazen kopen doet u daarom bij Cookinglife.nl. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voor scherpe prijzen.

Speciaal Geselecteerd