Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Berkel

Oud ambacht met een nieuwe vintage look. Het Italiaanse merk heeft Logo_Berkel
een breed assortiment messen en heeft uitgebreide series. Messen, messensets, messenblokken; alles om het bereiden van gerechten makkelijk te maken.
De kwaliteit van koksmessen bij uw in de keuken. Alles voor de beste bereiding van de lekkerste gerechten.

Berkel Messen

De handgemaakte messen van Berkel zijn makkelijk in gebruik, innovatief, duurzaam en hebben de allerbeste kwaliteit. Het streven naar perfectie vertaalt zich in de aandacht voor details, die alleen mogelijk zijn dankzij een volledig ambachtelijk productieproces. Al meer dan 100 jaar worden deze messen door de beste Italiaanse vakmannen gemaakt. De combinatie van de beste houtsoorten en Duits staal zorgen ervoor dat deze messen een hoge kwaliteit hebben en een strak design. De messen van Berkel staan garant voor eenvoud en efficiëntie. 

Berkel Messenset

Elk ingredient in de keuken moet met een ander mes worden bereid. Berkel biedt meerdere messensets aan die bij uw behoeften passen. Een messenset op zo'n manier gemaakt, zodat u altijd het perfecte mes hebt voor het snijden van brood, vlees, fruit of groenten. De messenblokken van Berkel zijn ideaal voor het opbergen van uw meest gebruikte en geliefde messen. Zo heeft u alles binnen handbereik en kunt u ruimte besparen in uw keuken. De messenblokken zijn praktisch, hygiënisch en hebben een prachtige afwerking. Deze messenblokken mogen gezien worden!

Italiaans Design

De messen van Berkel worden vervaardigd in Italië. Hier worden de beste en perfect afgewerkte messen handgemaakt voor elke snijtaak. De handgemaakte messen zijn te herkennen aan de felle kleuren, moderne lijnen en perfecte afmetingen. Er zijn verschillende collecties, elk met een uniek design. De bijzondere materialen en details zorgen voor het unieke Berkel design.

Messenblok_berkel

 

Bent u geïnteresseerd in dit merk? Vul uw gegevens in om als eerste dit merk bij ons te bestellen!

* verplicht