Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Berndes B.Green

12 producten

Berndes B.Green

Tegenwoordig maken wij steeds duurzamere keuzes over onze aankopen. Met de Berndes B. Green collectie is hier veel aandacht aan besteedt. Deze pannen serie bestaat namelijk voor 100% uit gerecyclede aluminium blikjes en is daarom niet alleen goed voor het milieu, maar ook van hoge kwaliteit en voedselveilig. Dankzij de grote homogeniteit en hardheid van het hergebruikte materiaal zijn de kookeigenschappen van deze pannen nog beter. Deze pannen beschikken over de krachtige, B-Nature anti-kleeflaag en zijn geschikt voor alle warmtebronnen; inductie, keramisch, gas, halogeen en elektrisch.

Berndes B-Nature Coating

De B-Nature anti-kleeflaag van Berndes is een nieuwe coating gemaakt van kwarts, een natuurlijk materiaal uit de aardkorst. Deze innovatieve, keramische coating garandeert een hittebestendigheid tot wel 400 graden, een uitstekende warmtegeleiding en hij is ook nog eens duurzaam. Dankzij hun hoge temperatuurbestendigheid zijn de pannen met een B-Nature coating ideaal voor krokant gebakken vlees, gehaktballen, steaks, vis of gebakken aardappelen - kortom, voor alles wat heet en pittig gebakken moet worden. Daarnaast zorgt deze laag ervoor dat je gezond en vetarm kan koken en kan je genieten van het langdurige anti-kleef effect, waardoor schoonmaken daarna kinderspel wordt.

Berndes

Het Duitse merk Berndes staat voor traditie. Al meer dan 97 jaar brengt Berndes de beste materialen samen met een tijdloos elegant design voor meer genieten van kwaliteit en een goede keuken - want plezier is het belangrijkste ingrediënt in elk gerecht! Als innovators op het gebied van potten en pannen, is Berndes de uitvinder van gegoten aluminium pannen met een anti-kleef coating. Dat maakt de pannen van dit merk zeer stabiel, licht van gewicht, en hebben een perfecte warmtegeleiding. Om deze reden hebben de meeste pannen van Berndes het predicaat “energiezuinig” ontvangen.
 

Terug naar boven