Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Betaalopties

Wanneer je op Cookinglife een bestelling wilt plaatsen, heb je verschillende opties om de betaling aan ons te voldoen. Zo kun je betalen met iDeal, een vooruitbetaling, creditcard, Paypal, Cookinglife cadeaukaart en je kunt achteraf betalen op factuur.

iDeal
Kies voor de meest gekozen betaalmethode iDeal als je het bedrag eenvoudig en snel aan ons wilt overmaken. Wanneer je voor iDeal kiest, word je omgeleid naar de vertrouwde en veilige betalingsomgeving van jouw bank. Hier kun je via internetbankieren het bedrag van je bestelling eenvoudig overmaken.

Vooruitbetalen per bank
Betaal je liever niet met iDeal? Dan kun je jouw bestelling vooraf betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang je een e-mail van onze betaalpartner Mollie met daarin de betaalinstructies. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, zullen we jouw bestelling in behandeling nemen.

PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je ook bij Cookinglife terecht. Met Paypal kun je, net als met een creditcard, verzekerd betalen. Voor PayPal betalingen wordt er een bedrag van €0,99 in rekening gebracht.

Creditcard
Ben je in het bezit van een creditcard? Ook hiermee kun je jouw bestelling veilig en verzekerd betalen op Cookinglife.nl. Wij accepteren betalingen van diverse soorten creditcards, waaronder Maestro, Visa en American Express.

Cookinglife cadeaukaart
Heb jij een Cookinglife cadeaukaart kado gekregen? Je kunt met deze cadeaukaart zowel in onze Cookinglife winkel als in onze webwinkel betalen. Vul het kaartnummer en de pincode in, en je betaling is zo afgerond! Wanneer het bedrag van jouw bestelling groter is dan het saldo op jouw cadeaukaart, kun je het resterende bedrag aan ons voldoen middels één van de andere betaalmethoden.

Achteraf betalen op factuur
Op Cookinglife.nl kun je er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen, nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Voor deze betaalmethode wordt een bedrag van € 0,99 in rekening gebracht.

Voor particuliere bestellingen werken wij samen met betaalpartner Klarna. Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een mail van Klarna met de betaalinstructies. 

Voor zakelijke bestellingen werken wij samen met betaalpartner Billink. Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een mail van Billink met de betaalinstructies. 

 

Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews