×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Beugelfles

33 producten

Beugelfles

Voorkom voedselverspilling met behulp van een schitterende beugelfles! Deze fles heeft een 100% luchtdichte afsluiting, waardoor etenswaren langer houdbaar zijn. Hierdoor kan je op eenvoudige wijze diverse vloeistoffen, zaden of kruiden bewaren. Dankzij de stevige dop en een rubberen sluitring kan de beugelfles volledig luchtdicht en lekvrij afgesloten worden. Ook is een beugelfles verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor er voor in iedere keuken een perfect exemplaar te vinden is! 

Glazen beugelfles

Kies als echte waterdrinker voor een elegante en duurzame oplossing met een glazen beugelfles. Met deze fles neem je namelijk op een gemakkelijke manier overal water mee naartoe. Hierdoor zijn plastic flessen overbodig geworden! Een paar voordelen van de glazen beugelfles is dat je het kunt blijven hergebruiken, het geen aroma's aan je water afgeeft en 100% lekvrij is! Ook heeft de fles een compact formaat, waardoor je het eenvoudig kwijt kan in de deur van je koelkast of liggend op een plank. Indien je toch liever iets kleurrijks voor in jouw keuken wilt dan zijn de stijlvolle beugelflessen van Bormioli uitermate geschikt.

Beugelfles kopen

Een onmisbare accessoire voor in iedere keuken is toch wel een beugelfles. Bij Cookinglife heb je niet alleen de grootste keuze uit verschillende formaten, maar ook uit schitterende kleuren! Zo vind je in ons assortiment vuurrode, helderblauwe of paarse flessen. Dit heeft als resultaat dat er voor in ieder interieur een geschikte beugelfles verkrijgbaar is. Ook geniet je bij ons van een snelle levering, zodat je zo snel mogelijk van jouw nieuwe aankopen kunt genieten. Met zoveel voordelen koop je een beugelfles natuurlijk bij Cookinglife!

Terug naar boven