Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bialetti koffiemaker

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bialetti koffiemaker

Drinkt u graag heerlijke Italiaanse koffie, bereid op een authentieke wijze? Met een Bialetti koffiemaker kunt u deze zelf maken, waar en wanneer u maar wilt. Met een percolator zet u eenvoudig een heerlijke verse kop koffie voor uzelf. Heeft u meer koffieliefhebbers binnen uw gezin, of heeft u vaak vrienden over de vloer? Kies dan uw Baletti koffiemaker in uw gewenste formaat, bijvoorbeeld de percolator 4 kops. Hiermee zet u in één keer 4 heerlijke koppen koffie.

Bialetti koffiemaker gebruiken

In de jaren 50 van de vorige eeuw werd koffie nog volop bereid met behulp van een percolator. Door de jaren heen en met de komst van moderne apparatuur raakte dit filtersysteem in de vergetelheid. Maar het ouderwetse koffiezetten staat weer helemaal op de kaart met onder andere de komst van de Bialetti koffiemaker! Het gebruiken van dit pruttelpotje is heel eenvoudig. Vul de percolator bij voorkeur met zelf gemalen koffiebonen en voeg hier kokend water aan toe. Plaats het filtersysteem op uw fornuis en laat de inhoud enkele minuten pruttelen. Na kort roeren kunt u genieten van uw eigengemaakte verse koffie. De koffiemaker is op deze manier gemakkelijk te gebruiken. Kunt u nu niet wachten om de Bialetti koffiemaker te gebruiken? Bestel deze dan snel bij Cookinglife!

Bialetti koffiemaker kopen

Cookinglife beschikt over een groot assortiment Bialetti producten. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u een Baletti koffiemaker wilt kopen! Kom gezellig langs in onze sfeervolle winkel in de binnenstad van Groningen. Bestelt u liever online? Geen probleem! In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een Bialetti koffiemaker kopen. Hiermee geniet u iedere dag weer van uw zelfgemaakte Italiaanse koffie.

Speciaal Geselecteerd