Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Balans+

1 producten

BK Balans+

Ben jij op zoek naar nieuwe pannen? Ben jij bezig met bewuster eten? Dan zijn de BK Balans+ pannen een echte innovatieve toevoeging aan jouw keuken! De pannen hebben een extra milieuvriendelijke keramische anti-aanbaklaag. Hierdoor kan je de ingrediënten korter en heter (tot 400 graden) bakken. Hierdoor houden de ingrediënten hun vitamines en structuren. De pannen uit de Balans+ collectie hebben een dikkere bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verdeeld, ideaal dus! 

BK Balans+ Kopen?

BK Balans+ kan je eenvoudig en snel kopen bij Cookinglife. Wij bieden jou een ruim aanbod aan de verschillende producten uit deze vooruitstrevende collectie. De BK Balans+ pannen zijn van hoge kwaliteit en een echte toevoeging aan jouw keuken! Ook bieden wij nog andere collecties van BK zoals de kleurrijke BK Bourgogne collectie of de BK Excellent collectie met onder andere zilverkleurige pannensets. 

Terug naar boven