Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Bestek Amstel

2 producten

BK Bestek Amstel

BK Amstel is zowel modern als klassiek tegelijk en is daarmee geschikt voor elke gelegenheid. De heften zijn lelievormig en sierlijk gebogen en liggen lekker in de hand. Het bestek van BK Amstel staat voor puur Hollands tijdloos en ongecompliceerd bestek en is vernoemd naar de rivier de Amstel. Elk onderdeel is met zorg gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelmetaal 18/10.

BK Bestek Amstel 

Een groot voordeel van het BK Amstel bestek is dat het bestek los verkrijgbaar is. Zo kunt u zelf uw bestekset samenstellen en heeft u altijd het juiste aantal bestek voor elke gelegenheid. BK Amstel bestek is tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid. Nog een voordeel is dat het bestek vaatwasserbestendig is, dus na gebruik kan het bestek gewoon in de vaatwasser.

BK Bestekset Amstel 

Wilt u geen losse onderdelen, maar een bestekset? Dan kunt u kiezen voor de BK Amstel bestekset. De bestekset kunt u daarna altijd nog aanvullen met losse onderdelen. Bij BK Amstel heeft een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen. Bestel uw BK Amstel bestekset makkelijk en snel op Cookinglife. Neem ook eens een kijkje naar het ruime assortiment BK Bestek op Cookinglife. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10.187 reviews