×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Bestek Spaarne

7 producten

BK Bestek Spaarne

BK Spaarne dankt zijn naam aan de rivier de Spaarne. Net als de andere series van BK is ook deze serie vernoemd naar een Nederlandse rivier. De rivieren waar Nederland bekend om staat. Dit puur Hollandse bestek heeft een eenvoudig en tijdloos design. De perfecte afwerking van het bestek en de ruime keuze die u heeft, maken dit bestek geschikt voor elke gelegenheid. BK Spaarne bestek kunt u jarenlang met plezier gebruiken.

BK Bestek Spaarne 

Het BK Spaarne bestek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelmetaal en is hiermee geschikt voor intensief gebruik. BK geeft dan ook levenslange garantie op het BK Spaarne bestek. Het bestek heeft een sterk, ruimtelijk ontwerp met een perfecte afwerking. Het ontwerp is geïnspireerd op de dijken langs de oever van de Spaarne. Dankzij de stoere lijnen heeft u een stevige grip op het bestek. Voordeel van het BK Spaarne bestek is dat het bestek ook los verkrijgbaar is. 

BK Bestekset Spaarne 

Bent u op zoek naar een BK Spaarne bestekset dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Bij Cookinglife kunt u het BK Spaarne bestek zowel los als in een set bestellen. Zo heeft u altijd het juiste aantal messen, vorken en lepels in uw besteklade liggen. Ook voor servies om te combineren met uw BK Spaarne bestek, bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Bekijk onze gevarieerde borden collectie! Bestel uw BK Spaarne bestekset of losse onderdelen makkelijk en snel online bij Cookinglife. Neem ook eens een kijkje naar het ruime assortiment van het merk BK Bestek op Cookinglife. 

Terug naar boven