Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Bestek Vliet

2 producten

BK Bestek Vliet

De BK Vliet serie bestaat uit puur Hollands, tijdloos en ongecompliceerd bestek. Elk onderdeel is met zorg gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelstaal 18/10. Het bestek is hiermee geschikt voor intensief gebruik en BK Vliet geeft ook levenslange garantie. BK Vliet is vernoemd naar het gelijknamige kanaal de Vliet. De lijnen van dit Nederlandse kanaal zijn ook terug te zien in de lijnen van het bestek. Het bestek heeft ronde heften die smal uitlopen naar boven.

BK Bestekset Vliet 

Bent u op zoek naar een BK Vliet bestekset? Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Met een bestekset haalt u gelijk meerdere messen, vorken of lepels in huis. Bestaat de BK Vliet bestekset niet uit het aantal onderdelen waar u naar op zoek bent? Dit is geen probleem, want u kunt het bestek ook los aanschaffen. Zo heeft u altijd voor elke gelegenheid het juiste aantal bestek en na gebruik kan het BK Vliet bestek gewoon in de afwasmachine.

BK Bestek vliet 

Een groot voordeel van het BK Vliet bestek is dat dit bestek niet alleen in een set verkrijgbaar is maar ook los. Zo kunt u het bestek voor elke gelegenheid zelf samenstellen. Nu komt u nooit meer een mes te kort tijdens het tafel dekken. Bij Cookinglife heeft u ruime keuze uit BK Vliet bestek, zowel los als in een set. Toch op zoek naar meer klassiek en elegant bestek? Bekijk de gehele BK Bestek collectie bij Cookinglife. 

Terug naar boven