×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Bestek Waal

26 producten

BK Bestek Waal

BK Waal serie is vernoemd naar de Nederlandse rivier de Waal. Het bestek van BK Waal heeft een eenvoudig oer-Hollands ontwerp met Bourgondische trekjes. Het bestek heeft een strakke vormgeving die perfect is afgewerkt. Het strakke ontwerp wordt afgemaakt met een minaal groefje aan de onderkant van het heft. Door dit ongecompliceerde ontwerp van BK Waal past dit bestek bij elke gelegenheid.

BK Bestek Waal 

BK Waal bestek is puur Hollands, minimalistisch en klassiek bestek, waar u jarenlang plezier van heeft. Niet alleen vanwege het klassieke design dat bij elke gelegenheid past, maar ook omdat het bestek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelstaal 18/10. Dit BK Waal bestek is hierdoor ook geschikt voor intensief gebruik. BK geeft dan ook een levenslang garantie op het bestek. Een groot voordeel van BK Waal bestek is dat de onderdelen van dit bestek los verkrijgbaar zijn. Zo kunt u uw bestek naar eigen wens samenstellen.

BK Bestekset Waal 

U heeft bij Cookinglife ruime keuze, u kunt kiezen voor een BK Waal bestekset of het bestek los bestellen. U kunt bijvoorbeeld als basis een bestekset kiezen en deze set naar eigen wens verder aanvullen met los bestek. Zo kunt u uw bestekverzameling tot de juiste aantallen aanvullen. U koopt uw BK Waal bestekset of bestek makkelijk online bij Cookinglife. Neem ook eens een kijkje naar het ruime assortiment van het merk BK Bestek op Cookinglife. 

Terug naar boven