Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Bestekset

2 producten

BK Bestekset

Sierlijke eenvoud en oer-Hollandse degelijkheid komen samen in een BK bestekset met onovertroffen design, of u nu kiest voor een strakke of juist een Bourgondische vormgeving. U stelt uw eigen collectie samen met precies de juiste aantallen die bij uw huishouden passen. Zo kunt u bij Cookinglife eenvoudig diner of dessert bestek in een handige tweedelige set kopen. Daarnaast hebben wij losse onderdelen die u per stuk of als set van 6 kunt bestellen.

BK bestekset Waal

Een eigentijds minimalistisch ontwerp met Bourgondische trekken vindt u terug in de BK bestekset Waal. De dikte van de stelen en heften neemt naar het uiteinde lichtjes af, wat zorgt voor een mooie, strakke belijning. Een licht groefje in de steel zorgt voor een speelse Bourgondische knipoog. De BK bestekset Waal is vervaardigd uit hoogwaardig RVS dat vaatwasserbestendig is.

BK bestekset Spaarne

Bent u op zoek naar bestek met strakke, rechthoekige lijnen die bij het vasthouden extra grip bieden? Dan is een BK bestekset Spaarne uitermate geschikt! Het snijvlak van het mes steekt lichtjes uit, zodat u eenvoudig kunt snijden. De strakke lijnen van het ontwerp herinneren aan de dijken langs de oevers van de Spaarne. Dit bestek is met recht oer-Hollands te noemen maar is verre van saai.

BK bestekset aanbieding

Doordat u bij Cookinglife BK bestek los en in verschillende sets kunt aanschaffen, bepaalt u zelf hoe u uw eigen BK bestekset vormgeeft. Zo vindt u bij ons eenvoudig een BK bestekset aanbieding, zonder dat u betaalt voor bestek dat u niet nodig heeft. U kunt dankzij ons ruime assortiment ook voordelig BK pannensets of ander BK kookgerei bestellen. Neem ook eens een kijkje naar het gehele assortiment van het merk BK op Cookinglife. Wanneer u bij ons besteld, profiteert u bovendien van een snelle levering!

Terug naar boven