BK Keukenmessen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Keukenmessen

Wanneer u veel moet snijden voor uw speciale gerechten zijn BK messen een uitkomst met voor elke klus een geschikt mes! Zo snijdt u met hetzelfde gemak snel vlees, groenten, tomaten en aardappelen zonder dat uw timing in de war raakt. De BK messen uit de skills serie hebben bovendien een prijswinnend design dat zeer ergonomisch is. De handvaten van topkwaliteit geven u grip, wat u ook snijdt.        

BK messen set

Wanneer u alles overzichtelijk binnen handbereik wilt hebben, terwijl u in de keuken staat, dan biedt een BK messen set uitkomst. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan messen van verschillende grootte. Met het bijgeleverde messenblok houdt u niet alleen alles bij elkaar, maar geeft u de messen ook extra bescherming. Zo voorkomt u dat de messen van de BK messenset stomp worden en heeft u altijd het juiste gereedschap in de aanslag!       

BK messen Skills

Voor koken is niet alleen vaardigheid nodig, maar ook goed gereedschap. Met de BK messen Skills staat u versteld van uw eigen snijkunsten. Zelfs het aardappelmes uit deze serie maakt gebruik van de ergonomische non-slip handgreep. Een van de topstukken is het BK Skills Santokumes. Vlak boven het snijvlak van het lemmet zijn speciale groefjes aangebracht, waardoor elk ingrediënt gemakkelijk van het mes glijdt. Cookinglife heeft BK messen Skills voor elke gebruik.       

BK messen kopen

Koken is een levensstijl bij Cookinglife.  Bij ons kunt u zeer voordelig BK messen kopen, waarmee u werkelijk alles eenvoudig snijdt. Wilt u meteen al uw BK messen paraat hebben op of naast u keukenblad? Dan kunt u bij ons ook een BK messenblok bestellen. Daarmee houd u uw messen altijd scherp! En voor een goed oppervlak voor al uw snijplezier vindt u in onze webwinkel ook een gevarieerde snijplanken collectie.