Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Koekenpan

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Koekenpan

Bakken zonder dat uw eten aanbrandt doet u met een design BK koekenpan! In een BK koekenpan is moderne warmtetechnologie verwekt. Deze zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming tot een temperatuur van wel 400 graden. Zo kunt u groenten uiterst snel roerbakken of vlees snel laten dichtschroeien zonder dat smakelijke sappen weglekken. Tot een temperatuur van 160 °C kunt u een BK koekenpan in de oven plaatsen. Zo kunt u uw gerecht na het bakken heerlijk laten nagaren zonder op de pan te letten.    

BK koekenpannen

Cookinglife heeft een uitgebreid assortiment BK koekenpannen voor gas, elektrisch of inductie. Wanneer u op zoek bent naar voordeel, dan kunt u gebruik maken van BK koekenpannen Easy Basic. Deze zijn bijzonder scherp geprijsd en zijn met name erg geschikte voor koken op gas of elektrisch. Dankzij de bodem van 3,5 mm vormvast aluminium warmt de pan snel en gelijkmatig op. De BK koekenpannen Easy Basic zijn uitgerust met een ergonomisch en hittebestendig handvat, zodat u veilig kunt bakken. De pannen uit de Balance+ serie hebben een dikkere bodem van 5,5 mm met een keramische antiaanbaklaag. Een ander voordeel is de krasbestendige coating, zodat u prima een RVS spatel kunt gebruiken. 

BK koekenpan inductie

Ben u op zoek naar een BK koekenpan inductie met een mooi design? Deze heeft een speciale inductielaag waardoor de warmte nog beter geleidt. U heeft bij Cookinglife een ruime keuze. Neem bijvoorbeeld de BK koekenpan Easy Induction, waarin ook aluminium is verwerkt. Dit materiaal wordt snel heet en geeft de warmte gelijkmatig af, zodat alles in uw pan tegelijk gaart. Een voordeel van een BK koekenpan inductie is de vormvastheid en de enorme stevigheid. De pan kan tegen een stootje en is geschikt voor gebruik in de vaatwasser.  

BK koekenpan set

Met het ruime aanbod van Cookinglife kunt u uw eigen BK koekenpan set samenstellen. Wij hebben BK koekenpannen met diameters van onder andere 24, 26, 28 en 30 diameter. Zo kunt u eenvoudig een ei bakken in een kleine pan, terwijl de grotere pan met hoofdgerecht langzaam in de oven gaart.  Met een BK koekenpan set van Cookinglife kunt u koken op gas, elektrisch of inductie. Zoek eenvoudig de koekenpannen van uw voorkeur en bestel voordelig bij Cookinglife. Naast koekenpannen hebben wij ook BK bestek en BK bakspanen in ons assortiment. Ook hierbij gaan eigentijds design en gebruiksgemak hand in hand.