BK Messenblok

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Messenblok

BK is een Nederlands fabrikant van oerdegelijke keukenproducten zoals pannen, bestek en kookgerei. Met het BK messenblok houdt u uw messen binnen handbereik. Het lemmet van de messen blijft namelijk langer scherp wanneer het niet in contact komt met andere voorwerpen zoals bestek in een besteklade. Een BK messenblok heeft een strak eigentijds design en is praktisch in gebruik.

BK messenblok Skills

Heeft u messen uit de BK skills serie? Dan heeft u in een BK messenblok voor alle messen plaats. Zo bewaart u uw professionele messen keurig gerangschikt of u nu brood wilt snijden, tomaten of vlees, u kunt blindelings naar het juiste mes grijpen. De houten afwerking geeft het BK messenblok Skills een rustieke uitstraling.

BK messenblok 13 delig

Het gemak dient de mens. Daarom is het BK messenblok 13 delig een echte aanrader voor de kookliefhebber die graag meerdere gerechten tegelijk klaarmaakt. Dit BK messenblok wordt inclusief 13 messen geleverd, zodat u voor elk karwei een geschikt mes bij de hand heeft. Bij Cookinglife kunt u het BK messenblok 13 delig uiterst voordelig online bestellen.

BK messenblok kopen

Koken wordt een ware beleving met de producten van Cookinglife. Hiermee combineert u moeiteloos kwaliteit en gemak met een mooie design vormgeving. Een BK messenblok kopen doet u eenvoudig bij Cookinglife. Met hetzelfde gemak bestelt u in onze webwinkel andere BK producten zoals een BK pannenset of het luxueuze BK bestek. Wij zorgen voor een snelle levering.