BK Messenset

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Messenset

BK messenset

Met een BK messenset kunt u moeiteloos, vlees, vis groente en tomaten in rap tempo snijden. Zo houdt u tussen het snijwerk door ruimschoots tijd over om op de pannen te letten. Elk mes is uitgerust met een ergonomische  non-slip handgreep die de contouren van de handpalm volgt en het mes een mooie design uitstraling geeft. Een BK messenset bestaat uit zeer scherpe messen van hoge kwaliteit met voor elk product een geëigend mes. Bij Cookinglife heeft een ruime keuze en kunt u voordelig bestellen.  Zo kunt u al uw koksmessen bij elkaar bewaren in een BK messenblok,waarin uw messen scherp blijven. Voor het onderhoud van uw messen kunt u bij Cookinglife bovendien een BK messenslijper mee bestellen.              

BK messenset skills

Met een BK messenset skills kunt u werkelijk alle ingrediënten moeiteloos snijden. Het santokumes is bijvoorbeeld een typisch drie-in-1 mes, waarmee u groenten en vlees kunt snijden, trancheren en in stukjes kunt hakken. Speciale kuiltjes op het lemmet verminderen de weerstand, zodat alles eenvoudig van het mes glijdt. Daarnaast kunt u bij Cookinglife ook een universeel toepasbaar BK koksmes of BK hakmes bestellen. Met een complete messenset skills is geen karwei te zwaar en snijdt u werkelijk alles.  

BK messensets

De messen van onze BK messensets kunt u bij Cookinglife afzonderlijk of al complete set bestellen. Zo kunt u al uw messen bij elkaar bewaren in een BK messenblok,waarin uw messen scherp blijven. Voor het onderhoud van uw messen kunt u bij Cookinglife bovendien een BK messenslijper meebestellen. Cookinglife heeft een brede collectie BK messensets en BK pannen waarmee u ergonomisch kunt koken en uw handen niet brandt.  Wilt u een heerlijke, luxe maaltijd klaarmaken en uw gerechten in stijl presenteren? Het oer-Hollandse BK bestek heeft een strak en eigentijds design dat ieder diner extra glans verleent!