We verwachten grote drukte bij onze bezorgdiensten. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Pannenset

18 producten

BK Pannenset

Een BK pannenset is eigentijds topdesign met een hele grote functionaliteit. Een BK pannenset bestaat uit 4 pannen van hoogwaardig RVS met een uiterst stevig glazen deksel, zodat uw pan goed afgedekt is en u toch kunt zien wat er in de pan gebeurt. Een BK pannenset heeft als voordeel dat u goed kunt zien hoeveel er in de pan zit. De verhoudingen worden namelijk precies aangegeven met maatstreepjes in de pan zelf. Cookinglife heeft een zeer ruime collectie BK pannen en Bk bestek waarmee u stijlvol kunt koken en tafelen.   

BK pannenset Q-linair

De BK pannenset Q-linair is prijswinnend design met veel praktsiche voordelen. De pannen uit deze serie zijn uitgerust met een unieke sandwich bodem, waardoor de pan niet alleen snel maar ook gelijkmatig wordt verwarmd. De BK pannenset Q-linair is ontworpen met speciale hooggeplaatste grepen die weinig warmte doorlaten, zodat u de handvaten kunt beetpakken zonder u te branden. Dankzij de combinatie van een schenktuit en uniek deksel dat aan de pan kan worden vastgedraaid kunt u de pannen eenvoudig afgieten.  

BK pannenset aanbieding        

Voor een BK pannenset  aanbieding bent u bij Cookinlife aan het goede adres. Wij verkopen  niet alleen vierdelige BK pannensets, maar geven u ook de mogelijkheid deze als vijfdelig set aan te schappen, zodat u extra kunt besparen. Naast een BK pannenset aanbieding vindt u bij Cookinglife een grote en voordelige collectie BK producten, zoals BK bestek of een BK Tools Pot waarin u de meeste gebruikte kookgereedschappen handig bij elkaar kunt bewaren.  Met het ruime aanbod van Cookinglife kookt u in stijl. Bestel voordelig online en profiteer van een snelle levering
 

Terug naar boven