BK Skills

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Skills

De BK Skills serie bestaat uit verschillende messen voor in de keuken. Voor elke snijklus is er een geschikt mes. Naast messen kunt u in de BK Skills serie ook messenblokken en messenslijpers vinden. Zo kunt u uw messen veilig en duurzaam opbergen en onderhouden. BK Skills heeft alles wat u nodig heeft op het gebied van messen in de keuken.

BK Skills messenblok

Met het BK Skills messenblok geeft u uw messen een mooie plek in de keuken. Zo kunt u gemakkelijk en snel bij uw messen en ziet u in een oogopslag welk mes u nodig heeft. Nog een voordeel van het BK Skills messenblok is dat de messen langer scherp blijven wanneer u ze veilig en duurzaam opbergt in een messenblok. Handig is nog dat er onder het BK Skills messenblok antislipvoetjes zitten waardoor het blok extra stabiel op het aanrecht staat.

BK Skills koksmes

Het prijswinnende BK Skills koksmes is een aanwist voor uw keuken! Dit koksmes heeft een slim en innovatief design. De non-slip greep van het BK Skills koksmes valt precies in de handpalm, hierdoor houdt het mes comfortabel en goed vast. Dankzij deze greep blijft het mes perfect in balans en heeft u uitstekende controle over het mes. Het BK Skills koksmes is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en is hard, duurzaam, roestbestendig en erg scherp. Zoekt u ook nog een geschikt oppervlak om op te snijden, kijk dan ook eens in onze ruime collectie snijplanken!

BK Skills messenslijper

Houd uw messen vlijmscherp met de BK Skills messenslijper! In gebruik worden messen altijd iets minder scherp. Met de BK Skills messenslijper kunt u uw messen goed onderhouden en maakt u uw messen gemakkelijk en veilig weer vlijmscherp. De messen worden in twee stappen geslepen. Eerst zet u het mes in de juiste hoek in de keramische slijper. Vervolgens gebruikt u de keramische slijper om het lemmet vlijmscherp te maken. De BK Skills messenslijper is niet geschikt voor messen met een kartelrand en damastmessen.