We verwachten grote drukte bij onze bezorgdiensten. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Wokpan

7 producten

Hoe werkt de wokarang en het speciale afgietsysteem

Bekijk de video

BK Wokpan

Gezond en snel roerbakken doet u met een BK wokpan. De bodem wordt heter dan bij een gewone pan, zodat u groenten razendsnel kunt blancheren en alle smaken en vitaminen behouden blijven. Verder kunt u in een BK wokpan uitstekend vlees bakken of een heerlijk eenpansgerecht bereiden. Door de vorm van de pan met hoog opstaande rand kunt u uw eten probleemloos omkeren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt.

BK wokpan 28 cm

U kunt al uw ingrediënten moeiteloos omscheppen zonder dat deze uit de pan vallen, want de BK wokpan 28 cm heeft  een bolle vorm. De bodem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium dat razendsnel opwarmt. Dankzij de afwerking met een PFOA-vrije antiaanbaklaag van hoogwaardig Teflon kunt u in de BK wokpan 28 cm moeiteloos gepaneerd vlees bakken zonder dat dit aan de pan vastkoekt.

BK wokpan inductie

De BK wokpan inductie is ook geschikt voor ander kookbronnen, zoals gas, elektrisch of halogeen. Dankzij de ruime diameter van 32 cm heeft u een ruime inhoud van 3,6 liter tot uw beschikking. Zo kunt u eenvoudig stoofvlees aanbraden en in de oven na laten garen. De BK wokpan inductie is vaatwasserbestendig en wordt standaard inclusief een handige spatel geleverd.
Tip: BK wokpan inductie is tot een temperatuur van 160 graden Celsius ook geschikt voor gebruik in de oven.

BK wokpan keramisch

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een BK wokpan keramisch, kunt u ook bij Cookinglife terecht. De bodem is vervaardigd uit hittegeleidend aluminium met een keramische coating. Zo combineert de BK wokpan keramisch de positieve eigenschappen van keramiek en aluminium in een pan die snel heet wordt. Naast BK wokpannen heeft Cookinglife ook BK pannensets en BK messensets in het assortiment.

Terug naar boven