Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blomus broodmand

Nieuwste producten:

9 producten:

Blomus broodmand

Jij kunt jouw ontbijt en lunch opfleuren met een Blomus broodmand! Je hebt de keuze uit de kleuren wit en zwart. Het metalen stel geeft de katoenen mand een stevige vorm. Dankzij Blomus is het gemakkelijk een keuze te maken doordat de ontwerpers subtiel rekening hebben gehouden met de verschillende voorkeuren die mensen hebben. Wat de Blomus broodmand prettig maakt is dat de mand eenvoudig uit de metalen houder kan worden genomen voor het wassen. Cookinglife biedt naast de Blomus broodmand ook de Cosy & Trendy broodzak aan als alternatief.

Blomus broodmand Delara

Zorg dat jouw warme broodjes langer hun smaak en temperatuur behouden dankzij de Blomus broodmand Delara! Het vierkant ontworpen metalen stel wordt ondersteund door een rond metaal dat eromheen golft. Binnenin ligt een zwartkleurige broodmand van katoen voor de gekookte eieren of bijvoorbeeld croissantjes uit de oven. Kies uit twee verschillende maten van de Blomus broodmand Delara, geschikt voor bij jou thuis! Ook kun jij je servies nog verder uitbreiden door een kijkje te nemen bij de afdeling van Blomus koffie & thee!

Blomus broodmand zwart

Leg jouw broodjes, eieren, bestek of croissantjes in de Blomus broodmand in het zwart! Met deze stijlvolle broodmand maak jij je tafel chiquer en prettiger voor het ontbijt en de lunch! Een simpele keuze uit twee maten van de Blomus broodmand in het zwart is heel makkelijk gemaakt. Bestel nu je ideale broodmand bij Cookinglife! De Blomus broodmand in het zwart is niet het enige product van Blomus waar jij het leven aan de eettafel gezelliger mee maakt! Door een kijkje te nemen bij de afdeling van Blomus schalen ontdek je via Cookinglife wat Blomus nog meer voor moois beschikbaar heeft!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews