Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blomus karaf

Nieuwste producten:

5 producten:

Blomus karaf

Voor het schenken van frisdranken, water of wijn heeft Cookinglife de Blomus karaf beschikbaar. Met keuze uit de transparante en elegante ontwerpen van glas en roestvrij staal geeft de Blomus karaf je bezoek en jezelf een prettiger gevoel bij het drinken van een glaasje water of limonade in de zon. Je hebt de keuze uit karaffen en thermosflessen met een inhoud van 0,5 tot 2 liter. Zo is er altijd een exemplaar dat perfect aansluit bij wat jij zoekt. Plaats eenvoudig een bestelling bij Cookinglife!

Blomus waterkaraf

Kies voor de Blomus waterkaraf als je frisdrank, limonade of water wilt schenken. Dit kan met munt, citroen, limoen of gewoon neutraal! De uitstekende karaffen Aldoa en Acqua van Blomus zijn verkrijgbaar bij Cookinglife. Ze brengen stijl en allure in het leven in jouw keuken dankzij het subtiele ontwerp en glimmende en transparante materialen glas en staal. Verwen jezelf met een Blomus waterkaraf bij Cookinglife en geniet op een warme zomerdag van heerlijk koel water of een andere drank!

Blomus karaf Acqua

Design en eenvoud zijn sleuteleigenschappen van de Blomus karaf Acqua. De karaf is verkrijgbaar in formaten van 1 liter en anderhalf liter. Cookinglife maakt het mogelijk om dit zeer elegante en luxe ontwerp voordelig en online te bestellen. Bovendien heeft De Blomus karaf Acqua een Good Design Award gewonnen bij het Japan Institute of Design Promotion. Zoek je een aantal van deze mooie modellen voor een horecagelegenheid zoals jouw restaurant? Dan ben je ook aan het goede adres bij Cookinglife. De Blomus karaf Acqua maakt van jouw zomer een aangename en frisse tijd!

Blomus karaf kopen

Overweeg je een Blomus karaf te kopen en vind je het belangrijk dat de temperatuur behouden wordt? Dan is er ook de Blomus thermosfles beschikbaar van een halve liter! Naast de decanteerkaraf en de waterkaraf heeft Blomus dus ook rekening gehouden met het schenken van dranken die warm moeten blijven. Kijk ook eens bij Blomus koffie & thee. Bij Cookinglife vind je een ruim aanbod karaffen. Bestel eenvoudig online!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews