Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blomus Koffie & Thee

Nieuwste producten:

14 producten:

Blomus Koffie & Thee

Jasmijnthee of juist sterke koffie - voor iedere variant vind je wel een geschikt glas of kopje van Blomus koffie & thee. Ook dubbelwandige glazen of onderzetters kun je via Cookinglife bestellen uit de collectie Blomus koffie & thee! Koop vandaag nog een exemplaar en ontdek de kracht en subtiliteiten van Blomus. Wie thee of koffie drinkt mag iedere dag beseffen dat het een genot is om een apart moment te kiezen voor zijn of haar ritueel!

Blomus koffieglazen

Jouw koffie ziet er extra lekker uit in de Blomus koffieglazen. De Blomus koffieglazen bedragen een inhoud van 20 cl en komen in een set van twee stuks. Tijdens het vastpakken van de glazen zul je de hitte of de kou van de drank niet voelen. Dit komt door het isolerende effect van de dubbele wand in het glas. Zo blijft de inhoud van het Blomus koffieglas ook langer warm en kun je langer doen over het nuttigen van je drank.

Blomus theepot

Zet gemakkelijk je eigen thee met de Blomus theepot. Bovenin de theefilter gaan de theekruiden en zo bepaal je zelf de sterkte van je thee. Vul de theepot met 2/3 water waarna je het filter met kruiden kunt vullen tot de gewenste sterkte. Schenk hierna de resterende hoeveelheid water over de kruiden en laat deze even inwerken. Hierna kun je genieten van een heerlijke kop zelfgemaakte thee uit de Blomus theepot. Voor een onderzetter kun je ook bij Cookinglife terecht!

Blomus theeglazen

In stijl thee drinken doe je met de Blomus theeglazen! Het roestvrijstalen handvat maakt het stijlvolle design van deze Blomus theeglazen compleet. De glazen werken uitstekend als theekop tijdens een drinkpauze met een vriend, familielid of collega. Het zilverkleurige materiaal is geschikt om vast te houden terwijl de glazen een hete drank bevatten. Een bijkomend voordeel is dat jij zo je vingers niet brand aan de hete thee. Bij Cookinglife zijn ook andere kopjes en mokken beschikbaar: kijk maar eens bij de collectie van Blomus Mio.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews