Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blomus wijn

5 producten

Blomus wijn

Wie wil genieten van de oneindige smaken van wijn zit goed met de Blomus wijn accessoires! Cookinglife heeft een assortiment waarbij rekening is gehouden met de wijnliefhebbers. Vind je het schenken en bewaren van wijn belangrijk? Met de decanteerkaraffen van Blomus kan de smaak dankzij de zuurstofchemie worden bevorderd! Daarnaast maken de wijnkoelers en wijnrekken de beleving rondom deze drank compleet. Bestel vandaag nog Blomus wijn accessoires bij Cookinglife en maak je collectie compleet!

Blomus wijnrek

Om te voorkomen dat de kurk in jouw fles uitdroogt is het Blomus wijnrek beschikbaar. Het rek zal helpen de wijn horizontaal te bewaren waardoor de kurk vochtig blijft. Met de keuze uit een Blomus wijnrek rek voor 9 flessen en een model voor 12 flessen kun je het wijnrek kopen dat het beste bij jou past. Stel je voor: je hebt jouw favoriete wijntje opengetrokken en bent helemaal klaar voor een romantische avond. De sfeer is compleet met gezellige Blomus windlichten. Bestel voordelig bij Cookinglife en maak van de feestjes of diners in jouw tuin onvergetelijke avonden!

Blomus wijnkoeler

Wijn gekoeld op tafel houden met de Blomus wijnkoeler - dat is pas handig! Zo kun je de hele avond blijven schenken van bijvoorbeeld een witte wijn die op temperatuur blijft! De Blomus wijnkoeler wordt geleverd met een viertal koelelementen en is gemaakt van roestvrijstaal. De koeler is voorzien van een kunststof binnenemmer en zo isoleert deze uitstekend. De Blomus wijnkoeler is geschikt voor een chique diner, een boottocht of bijvoorbeeld een barbeque! Op zomerse dagen kan het mooi zijn de wijn over te schenken in karaffen die daar geschikt voor zijn. Neem als je geïnteresseerd bent in Blomus karaffen voor de wijn een kijkje in ons assortiment.

Blomus wijnopener

De kurk van een wijnfles moet er ooit een keer uit en dat kan zeer gemakkelijk met de Blomus wijnopener! De opener heeft een mesje voor het verwijderen van de capsule en het staal van de opener is roestvrij. De zilveren Blomus wijnopener Cino heeft een eenvoudig en minimaal ontwerp en is mee te nemen op zak aangezien de lengte van de opener 15 centimeter bedraagt. Plaats je bestelling van de Blomus wijnopener en vier het leven met een heerlijk glas rode of witte wijn tijdens een diner met vrienden of familie!

Terug naar boven