Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Assam

22 producten

Bodum Assam

De dubbelwandige glazen en theepotten van Bodum Assam hebben alles wat u kunt wensen. Vormgegeven met een mooi design, dubbelwandig borosilicaatglas, elk glas is uniek en ze mogen in de vaatwasmachine, magnetron en oven. De Assam glazen en theepotten zijn in diverse maten verkrijgbaar waardoor u ze kan toepassen tijdens diverse momenten van de dag bij ontbijt, lunch en diner van koffie, thee, smoothie, soep en ijs. Op Cookinglife zijn er verschillende formaten van de serie Bodum Assam verkrijgbaar.

Kwaliteit van Bodum Assam

Alle Bodum dubbelwandige glazen en Bodum theepotten zijn vervaardigd uit borosilicaatglas en bestand tegen temperaturen van -30 + 180 graden. Dankzij de dubbelwandige glazen van Bodum Assam blijft uw drank of gerecht extra lang warm en kunt u het toch goed vastpakken omdat de buitenzijde koud blijft. Net als met al het andere glaswerk is het belangrijk om voorzichtig met het glaswerk om te gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat metalen lepels niet te hard in het glas worden geplaatst, hierdoor kunnen er namelijk krassen en breuken ontstaan. De dubbelwandige glazen en theepotten Bodum Assam kunnen in de vaatwasmachine, magnetron en oven.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Theepotten
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Cafetieres

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10.187 reviews