Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Bistro

20 producten

Bodum Bistro

Bodum Bistro is een van de populairste lijnen die Bodum produceert. Naast dat de Bodum Bistro een van de populairste lijnen is, is de serie ook een van de breedste lijnen. Zo bestaat de serie onder andere uit dubbelwandige glazen, mokken, cafetieres, theepotten, waterkokers en bonenmalers. Alle producten van de Bodum Bistro serie staan bekend om de prachtige vormgeving en de functionaliteit. Op Cookinglife zijn er verschillende formaten van de producten van de serie Bodum Bistro verkrijgbaar.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Melkopschuimers
  • Bodum Thermosbeker
  • Bodum Theeglazen

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of serveer je filterkoffie eens in de Bodum Pavina.

Ook voor andere producten van Bodum bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele Bodum collectie! Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews