Bodum Cafetieres

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Hoe zet je koffie met een Bodum cafetiere?

Bekijk de video

Bodum Cafetieres

Een schitterende productlijn van Bodum is de Bodum Cafetiere. Zo is het model Bistro, de Franse koffiepers, nog steeds in vele keuken terug te vinden. Deze mag dan ook niet ontbreken in de collectie van Cookinglife. Bistro de Franse koffiepers, werd door de internationale media verkozen tot meest milieuvriendelijke koffiemaker. De Bodum Cafetiere is er inmiddels in diverse uitvoeringen in design maar de gebruikswijze blijft onveranderd.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Dubbelwandige glazen
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Pour over

Een ruim aanbod aan Bodum producten voor het maken van koffie en thee is te vinden bij Cookinglife. Bekijk ook eens Bodum Travel Mug of maak thee in een Bodum Theepot

Ook voor andere producten van Bodum bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele Bodum collectie! Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.