Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Canteen

8 producten

Bodum Canteen

De dubbelwandige glazen van Bodum Canteen hebben alles wat u kunt wensen: een mooi design, dubbelwandig borosilicaatglas, handgeblazen dus elk glas is uniek en ze mogen in de vaatwasmachine, magnetron en oven. De canteen glazen zijn in diverse maten verkrijgbaar waardoor u ze kan toepassen tijdens diverse momenten van de dag bij ontbijt, lunch en diner van koffie, thee, smoothie, soep en ijs. Op Cookinglife zijn er verschillende formaten glazen van de serie Bodum Canteen verkrijgbaar.

Kwaliteit van Bodum Canteen

Alle Bodum dubbelwandige glazen zijn vervaardigd uit dubbelwandig borosilicaatglas en zijn mondgeblazen, hierdoor is ieder stuk uniek. Dankzij de dubbelwandige glazen van Bodum Canteen blijft uw drank of gerecht extra lang warm en kunt u het toch goed vastpakken omdat de buitenzijde koud blijft. Net als met al het andere glaswerk is het belangrijk om voorzichtig met het glaswerk om te gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat metalen lepels niet te hard in het glas worden geplaatst, hierdoor kunnen er namelijk krassen en breuken ontstaan. De dubbelwandige glazen van Bodum Canteen kunnen in de vaatwasmachine, magnetron en oven.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife.
In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Theepotten
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Cafetieres

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven