Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Dubbelwandige Glazen

Nieuwste producten:

5 producten:

Bodum Dubbelwandige Glazen

Al jaren zeer populair en divers te gebruiken binnen ieder huishouden zijn de Bodum dubbelwandige glazen, deze worden ook veel gebruikt in de horeca. De glazen van Bodum zijn inmiddels bekroond met diverse design awards. Er zijn diverse lijnen verkrijgbaar in de Bodum dubbelwandige glazen. Bij Cookinglife worden de series Pavina, Canteen, Assam en Bistro verkocht.

Kwaliteit van Bodum Dubbelwandige Glazen

Bodum dubbelwandige glazen zijn vervaardigd uit borosilicaatglas en zijn mondgeblazen, hierdoor is ieder stuk uniek. Dankzij de dubbelwandige glazen blijft je drank of gerecht extra lang warm en kan je het toch goed vastpakken zonder je handen te verbranden. Net als met al het andere glaswerk is het belangrijk om voorzichtig met het glaswerk om te gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat metalen lepels niet te hard in het glas worden geplaatst, hierdoor kunnen er namelijk krassen en breuken ontstaan. Dubbelwandige glazen kunnen in de vaatwasmachine, magnetron en oven.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife.
In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Theeglazen
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Cafetieres

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over.

Ook voor andere producten van Bodum bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze gehele Bodum collectie! Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews