Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Melkopschuimer

3 producten

Bodum Melkopschuimer

Wilt u thuis een lekkere latte macchiato of een cappuccino maken? Met de melkopschuimer van Bodum kunt u zelf gemakkelijk opgeschuimde melk maken en toevoegen aan uw koffie. De melkopschuimers zijn uitgevoerd met een handige schenkopening en een vul streep zodat u altijd de perfecte hoeveelheid bereid en kan schenken zonder te knoeien. Met de Bodum melkopschuimer klopt u dus die lekkere luchtige schuimlaag die uw koffie helemaal af maakt. 

Kwaliteit van Bodum Melkopschuimer

De Bodum melkopschuimers zijn gemaakt van borosilicaatglas hierdoor zijn de melkopschuimers bestand tegen hoge temperaturen van -30 tot +180 graden.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Dubbelwandige glazen
  • Bodum Thermosbeker
  • Bodum Travel Mug

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of serveer je filterkoffie eens in de Bodum Pavina. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven